logo kop1

Koninklijke Auto - Motor - Club Herentals

logo kop1

 

Reglement toerisme KAMC Herentals

 1. Het seizoen start op 1 november en eindigd op 31 oktober van het daaropvolgende jaar.
 2. Er wordt gestempeld op de blaadjes van de club, deze zijn te verkrijgen in het lokaal (zie kast).
 3. Blaadjes binnenbrengen op de maandelijkse vergaderingen (lokaal) of op te sturen naar de verantwoordelijke van het clubklassement. De blaadjes moeten in het bezit zijn van de verantwoordelijke van het clubklassement ten laatste 2 maanden na datum van het treffen
 4. Om in aanmerking te komen voor het nationaal en/of internationaal clubklassement dient men een BMB/Motorsport Vlaanderen toerismevergunning te hebben en minstens 2 BMB/Motorsport Vlaanderen treffens te rijden die niet georganiseerd werden door K.A.M.C. Herentals.
 5. Blaadjes correct in te vullen nationaal: km rondrit, club, datum en plaats. Internationaal: land, stad, club en datum.
 6. Het blaadje van het laatste treffen (eind oktober) moet minstens 5 dagen voor het clubfeest toekomen bij de verantwoordelijke van het clubklassement.
 7. Belangrijk: geen blaadjes binnen brengen zijn geen kilometers gereden of niet.
 8. De door de bond gegeven kilometers worden gerespecteerd (nationaal BMB/Motorsport Vlaanderen). Voor een vrij treffen en een internationaal treffen nemen we de kilometers van routeplanner viamichelin over.
 9. Er staat geen beperking op het aantal treffens dat men doet per weekend, nationaal noch internationaal,
 10. De FIM-Rally, FIM-Motocamp, FIM-Mototour of Nations komen enkel in aanmerking voor het klassement als men vooraf in schrijft.
 11. Alle treffens tellen mee, BMB treffens en vrije treffens en dit zowel nationaal als internationaal
 12. Tijdens een clubtreffen tellen er geen andere treffens mee voor het clubklassement.
 13. De piloten en passagiers betalen in het begin van het seizoen hun BMB/Motorsport Vlaanderen vergunning zelf. Alle piloten en passagiers die op het einde van het seizoen deelgenomen hebben aan minimum vijf nationale BMB treffens (let op, clubtreffens tellen ook mee) krijgen hun vergunning terug betaald.
 14. De vijf eerste van elk klassement, nationaal en internationaal, piloot en passagier zullen gehuldigd worden.
 15. Bij betwisting ligt het lot in de handen van het bestuur.
 16. De huldiging van de toerismelaureaten zal gebeuren tijdens het jaarlijkse clubfeest.
 17. Blaadjes worden afgegeven aan Gilbert (toerismevoorzitter) of opgestuurd aan Gilbert Van Bael  Kasteelstraat 22   2250 OLEN

naar boven