logo kop1

Koninklijke Auto - Motor - Club Herentals

logo kop1

 

Lid worden?
Onze club heeft een rijke historie en heeft zowat alle disciplines op motorsport gebied georganiseerd, zoals Motocross, Trial, Speedway, uithoudingsproeven enz… Wegens het gebrek aan terreinen om te organiseren, door de steeds strenger wordende milieunormen, is er enkel nog het Motortoerisme overgebleven, en hieraan doen we dan ook nog met hart en ziel.
Ben jij een motorrijder die ook wel eens een toerke doet met de moto maar zo een beetje bent uitgekeken op de regionale routes dan kan je misschien wat inspiratie opdoen bij onze club. Zo rijden wij elk weekend van februari tot november wel ergens naartoe in binnen en buitenland, alleen of in groep.
Wij zijn aangesloten bij “Motorsport Vlaanderen” (ex VMBB) en dus ook bij de “BMB”, welke elk weekend wel één of meer treffens organiseren.
Heb je interesse om je bij onze club aan te sluiten twijfel dan niet om eens langs te komen op één van onze maandelijkse vergaderingen die onder normale omstandigheden plaats vinden elke eerste woensdag van de maand in ons lokaal café Druyts, Grote Markt 30 te Herentals, aanvang 20:30u of neem contact op met iemand van het bestuur. Er zijn geen verplichtingen bij het lidmaatschap en ieder is vrij om te rijden en te doen wat ze graag willen. Ook KAMC Herentals richt elk jaar 2 treffens in en daar is een helpende hand van de leden steeds zeer welkom.
Het lidgeld bedraagt jaarlijks €15, wens je daarbij nog een Motorsport Vlaanderen vergunning dan komt er voor een piloot €30 bij en voor de passagier €10 bij, aan een dergelijk vergunning zijn tal van voordelen verbonden zoals o.a. een verzekering tijdens de treffens.
Wens je lid te worden dan kan je op voorhand de clubfiche al invullen en  bezorgen of te mailen aan één van onze bestuursleden, zo is de administratie snel geregeld.
WELKOM.


naar boven